De tien grootste f*ck-ups die ervoor zorgden dat het 15 jaar duurde voordat ik een succesvol bedrijf had (plus het slechtste advies dat ik jaren opvolgde, omdat ik ook niet beter wist)

In deze masterclass ontdek je tien belangrijke fouten die ik maakte in mijn bedrijven, waardoor het steeds niet lukte om succesvol te zijn. En een heel goedbedoeld advies wat ik heel vaak hoor (en ook zelf heb gegeven aan mensen), wat compleet verkeerd uitpakte...

Wil jij eens met me sparren over jouw bedrijf? Plan een afspraak in mijn agenda, dan kijken we samen naar jouw volgende stappen. (gratis natuurlijk)

Welke f*ck-ups herken je?

Deel je gedachten over deze video met me via het formulier hieronder en ik reageer persoonlijk.
Lekker privé, niemand kijkt mee.

Je naam*
E-mail Adres*
Website
Bericht*
0 of 350
>