Wil jij de makkelijkste manier ontdekken om eenvoudig content te maken, (voor alle platformen) zodat je makkelijker leads en klanten maakt?

Leer hoe je met speels gemak authentieke content maakt die bij jou past. Waarmee je structureel zichtbaar bent en je bereik steeds groter wordt.

Aan het eind van de dag weet je niet alleen hoe het moet, maar heb je ook ervaren hoe gemakkelijk het is. Je gaat naar huis met waardevolle content die je kan delen op je favoriete platforms.

Vind jij content maken lastig en tijdrovend? Of vind je het misschien nooit goed genoeg?

Als online ondernemer is er één ding waar je nooit genoeg van hebt! Het is de motor voor je onderneming en onderaan de streep zorgt een constante stroom ervoor dat je geld kan verdienen met je onderneming.


Waar ik het over heb?


Een constante stroom van verse leads natuurlijk.


Maar hoe bereik je steeds weer nieuwe mensen, die met jou willen connecten, je verhaal consumeren en uiteindelijk graag willen dat jij hen verder helpt?


Daar is een constante stroom van goede content voor nodig.


En content maken, dat is voor heel veel mensen nog niet zo gemakkelijk...

  • Content maken is moeilijk
  • Het kost mega-veel tijd
  • Overal zichtbaar zijn, vraagt teveel
  • Weinig inspiratie om steeds weer iets leuks te laten zien
  • Het voelt gewoon zo schreeuwerig, van 'kijk mij nou'

Maar dat hoeft dus helemaal niet! Content maken kan gewoon makkelijk, leuk en snel gaan. Zodat je gemakkelijker nieuwe leads en klanten aantrekt.

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik ook lang moeite had met content maken...

Maar de afgelopen maanden ben ik meer en meer aan het experimenteren met content-creatie en heb ik ontdekt dat content maken eigenlijk helemaal niet moeilijk is. Ik ontdekte het geheim achter Personal Branding, waarmee content bedenken en maken ineens 'appeltje - eitje' is.

En niet voor één specifiek platform, maar voor multi-platform. Waardoor ik zeker weet dat het ook voor jou werkt.

Wat je deze dag gaat leren (en ervaren)

Natuurlijk weet ik dat er bij veel mensen het verlangen is, om weer eens samen te komen. Elkaar te zien en inspireren. En dat faciliteer ik graag. Maar... Er moet natuurlijk wel iets meer te halen zijn dan dat!

Het vliegwiel voor al je content (en hoe je het eenvoudig aanzwengelt)

Natuurlijk heb je weleens gehoord van termen als 'attractive character' en personal branding. Maar als je hier écht even een moment voor neemt, zal je erachter komen dat je nooit meer hoeft na te denken over je volgende video, blog, podcast of insta-post.

Drie gemakkelijk toe te passen TEMPLATES waarin je makkelijk jouw eigen content maakt

Alles wordt makkelijker, als je een format hebt. Ook content maken. Deze dag behandelen we er drie, waarmee je daarna lekker zelf kan gaan oefenen.

Zes berichtvormen, waarmee je in een handomdraai jouw contentkalender in elkaar mixt

Je hebt een verhaal! Een boodschap en een heleboel haakjes waaraan je het kan ophangen. Hoe makkelijk is het als je dan gewoon een mix van 'content-vormen' hebt, waar je gewoon uit kan kiezen.

En natuurlijk hebben we aandacht voor

We gaan ook echt content maken. En na het schieten van beelden, is het ook belangrijk om te weten hoe je er dan mee verder kan. Daarom staan we deze dag ook stil bij:

Editen op je computer

Gratis de mooiste content maken op je computer. Vandaag laten we een favoriete tool zien, waarmee je gemakkelijk (en gratis) je content bewerkt.

Editen op je mobiel

Onderweg even snel ondertiteling toevoegen en van je beelden echt flitsende content maken. Dat kan gewoon gratis op je mobiel. Vandaag leer je hoe.

Simpel automatiseren

Alles wat je niet (zelf) hoeft te doen, kost jou minder tijd. We staan stil bij een aantal tools die het verwerken van content nog makkelijker maken.

En dat allemaal op een hele toffe lokatie!

Voor deze Content Creatie Dag heb ik een hele toffe lokatie gereserveerd. We zijn te gast op een melkveebedrijf (met koeien :-) ), waar we vanuit de zaal zo uitkijken over de stallen van de koeien. Daarnaast mogen we voor het creëren van content zowel buiten als in de stallen bewegen om beelden te schieten.

Wanneer?

Woensdag 1 november 2023 van 10.00u tot 16.30u

Inloop vanaf 9.30u

De prijs is inclusief een boerenlunch, koffie, thee en water. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven bij het bestellen van je ticket.

Lokatie

We zijn deze dag te gast bij Melkveebedrijf De Ravenshoek
Tiendweg 8
4225 PN Noordeloos

Meld je nu aan, om zeker te zijn van je plaatsje

De prijs is inclusief een boerenlunch, koffie, thee en water. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven bij het bestellen van je ticket.

>