Funnelbox Live Week

Wil jij een week lang samen met inspirerende collega's werken aan de belangrijkste funnel van je bedrijf?

In inspirerende omgeving werken aan je bedrijf, zonder te hoeven stilstaan bij de normale dagelijkse dingen. Zodat je binnen een week je opt-in-ijsje funnel werkend hebt.

De aanmeldingen sluiten over:

02
Dagen
.
 
16
Uur
.
 
20
Minuten
.
 
52
Secondes

Helaas, deze keer kan je niet meer mee :-(

Live Funnelbox Week in Zeeland

Wanneer: 12 t/m 16 december
Waar: Koudekerke (Zeeland)

Speciaal voor: Funnelbox klanten die willen bouwen aan het fundament van hun (online) bedrijf

Bouwen aan het fundament van je bedrijf

Je weggever is - na een advertentie, blog of post op social media - het eerste diepere contact met jouw potentiële nieuwe klant. Als je na het downloaden van je weggever ook een product aanbiedt, dan is dat de start van passieve inkomsten. Daarmee zet je dus de eerste belangrijke stap van praktijk / coach / auteur / therapeut / atelier naar een écht bedrijf.

Maken of verbeteren van je Opt-in-ijsje Funnel

Misschien heb je al een opt-in-ijsje Funnel. Of je hebt al een stukje af. Bijvoorbeeld alleen de weggever. Of je hebt al verschillende producten, maar nog geen idee hoe je ze kan verkopen. En misschien blijf je wel hangen in de creativiteit. Je bedenkt van alles, maar puntje bij paaltje kom je niet verder. In al deze gevallen is dit een unieke kans om je basis op orde te brengen of verbeteren.

Hulp en begeleiding letterlijk bij de hand

De hele week staat in het teken van de Opt-in-ijsje funnel. Zowel techniek als strategie. 's Morgens teach ik inzichten en inspiratie, waarmee jij kan gaan bouwen. En de rest van de dag ben ik aanwezig om je te helpen met het inrichten van je funnels.

Geïnspireerd met en door andere ondernemers

Als je een week uit je eigen omgeving stapt en gaat werken aan je bedrijf, dan komt er ruimte voor allerlei processen en inzichten. Ook daarvoor is voldoende ruimte deze week. De omgeving, met een nette bungalow op ongeveer 1 km van het mooie Zeeuwse strand, werkt hier zeker aan mee. Als werkonderbreking zorg ik in ieder geval voor twee toffe activiteiten, waarin je ook de ruimte krijgt om kennis te maken met jezelf. 

Waar verblijven we?


Ruime 10 persoons bungalow op vakantiepark Broedershoek in Koudekerke (+/- 2,5 km van het strand)


Ruime Bungalow + Groepsruimte

We verblijven deze week in een ruimte 10 persoons bungalow met 4 slaapkamers waarvan 3 met 2 x 1 persoons bed en 1 met 2 x stapelbed.

Er zijn 2 badkamers, een keuken, toilet en een lekkere zithoek om ook even lekker ontspannen te zitten.

Natuurlijk is er wifi, zodat je ook echt aan het werk kan :-)

Naast de bungalow is er ook nog een groepsruimte, waar we de plenaire bijeenkomsten zullen houden. Hier is bovendien voldoende ruimte voor iedereen om ook te kunnen werken.

Inlcusief Ontbijt en lunch

Ontbijt en lunch, koffie, thee worden verzorgd. Voor het diner zijn er diverse gelegenheden in de omgeving om een hapje te eten. Natuurlijk is het ook prima mogelijk om in de keuken gezamenlijk een maaltijd te bereiden.

Strand en zee

Natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om ook nog lekker even naar het strand te gaan. En mensen die dat willen, begeleid ik ook graag bij een koude dip in zee. Maar alleen al met je blote voeten in de koude branding, geeft een heerlijk aardend effect.

Het programma

Voor deze week heb ik een waardevol programma gemaakt, waarin (ruim) voldoende tijd is voor persoonlijke hulpvragen. De ochtenden gaan we aan de slag met de inhoud. 's Middags werk je zelf aan je funnel en is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het maken van content. Maar ook voor een inspirerende strandwandeling.

Maandag 28 november: Kick-off meeting via Zoom

Wie gaan er allemaal mee? En hoe kan je jezelf het beste voorbereiden? Zijn er bijzonderheden waar je aan moet denken bij het inpakken? Wat verwacht je van deze week? Deze vragen en meer komen aan bod bij de Kick-off meeting voor deelnemers op maandag 28 november om 15.30u.

Maandag 12 december: Een weggever waar mensen voor willen betalen

Vandaag zoomen we in op je doelgroep, jouw ideale klant. Wat is een weggever waar ze eigenlijk gewoon voor zouden willen betalen? (en geven ze dus met liefde hun e-mailadres voor)

Natuurlijk gaan we ook in op het belang van de opt-in-ijsje Funnel en de mogelijkheden die deze biedt voor je bedrijf en je leven. We behandelen ook hoe die funnel dan in elkaar zit, uit welke pagina's hij bestaat en wat het doel is van ieder los onderdeel. Heb je al een weggever? Dan kijken we hoe je deze kan optimaliseren. Niet door een nieuwe weggever te maken, maar wellicht kan de naam beter. Of de presentatie op je website.

Dinsdag 13 december: Een ijsje wat mensen willen kopen

Er zijn verschillende manieren op te komen tot een goed ijsje te maken, wat jouw mensen graag willen kopen en wat ze ook daadwerkelijk verder helpt. Vandaag bekijken we er drie manieren om (snel en goed) een ijsje te maken. 

Wellicht wil je gelijk je ijsje gaan maken (video's schrijven en opnemen / ebook schrijven / audio's opnemen) en misschien maak je liever van de gelegenheid gebruik om de leeromgeving in te richten.

Woensdag 14 december: Een Funnel die mensen helpt om te kopen

Weggever klaar, ijsje klaar. Dan is het tijd om de funnel in elkaar te gaan zetten. Alle losse stukjes gaan we technisch aan elkaar knopen. Maar belangrijker, ook qua content gaan we het aan elkaar rijgen. Zodat kopen eigenlijk nog het enige logische is wat een lead kan doen.

Donderdag 15 december: Het enige waar je nu nog mee bezig zou moeten zijn ...

Je kan nog zo'n mooie weggever en lekker ijsje hebben. Als mensen je niet weten te vinden, gaan ze het niet downloaden. De meest cruciale succesfactor van je funnel is traffic (ja, verkeer). Alleen als de juiste mensen je site bezoeken, weet je of wat je hebt gedaan ook werkt. Vandaag buigen we over verschillende strategieën voor traffic en content.

Vrijdag 16 december: Hoe nu verder...

Je opt-in-ijsje Funnel staat als een huis. Hoe kan je dit nu verder optimaliseren? Waar moet je dan op letten? Wat zijn de belangrijke getallen om op te sturen? En als dan die opt-in-ijsje funnel staat, hoe sluit je daar dan de rest van je bedrijf op aan? Daar kijken we vandaag naar.

Wat is inbegrepen (en wat niet)?

Inbegrepen

  • Dagelijkse teaching en hulp door Sander  
  • Ontbijt, lunch
  • Koffie / thee
  • Verblijf in groepsbungalow
  • Sportieve activiteit
  • Begeleidde dip in het koude zeewater

Niet inbegrepen

  • Avondeten en drankjes
  • Uitjes

Zie je het wel zitten? 

Een week werken aan je bedrijf, zonder gestoord te worden door de dagelijkse dingen. In een inspirerende omgeving, samen met gelijkgestemde ondernemers. Leren, inspiratie opdoen en bouwen. 

En natuurlijk herinneringen maken.

Je weet vast wel wat voor prijzen er in de markt gevraagd worden voor trainingen, masterminds en retreats. Deze werkweek is natuurlijk geen van deze drie, maar combineert het beste van allemaal. En voor een beetje retreat of mastermind van een paar dagen, ben je zomaar € 3.000 kwijt. En dan heb je nog niets geïmplementeerd en mag je zelf je accommodatie regelen.

Het is een pilot, ga je mee?

Ik loop al een hele tijd rond met het idee om zoiets als dit te gaan doen. Maar steeds waren er goede (en slechte) redenen om het niet te doen. Het is nu tijd om mijn onzekerheid te laten gaan en het gewoon te gaan doen en ervaren.

In de toekomst zal een week met dit programma minstens €1.500 gaan kosten (en ik denk dat ik mensen dan zelf het verblijf laat boeken)

Omdat het voor mij ook een groot experiment is en ik heel graag wil dat het doorgaat, bied ik deze week nu aan voor een speciale prijs.

Vaak gestelde vragen

Wat wil je nog meer weten? Mail je vragen.

IS er ook tijd voor persoonlijke vragen?

Ja, buitenom het programma is er veel tijd waarin je zelf kan werken aan je content en funnels. Op deze momenten is er veel tijd om al je vragen te stellen. Dus ook als je aan de slag wilt met andere dingen, dan mag dat gewoon :-)

Kan ik ook op een later moment instromen?

Het programma heeft een opbouw die logisch is qua opbouw. Om het optimaal te volgen, is het fijn als je er alle dagen bij bent. Maar als je heel graag mee wilt en toch ook andere verplichtingen hebt, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb dieetwensen, hoe ga je daarmee om?

Als je dieetwensen hebt, kan je ze aan me doorgeven. Als het even kan, houd ik er met veel plezier rekening mee.

>