Funnelbox Implementatie Week

Wil jij een week lang samen met inspirerende collega's werken aan jouw online bedrijf?

In inspirerende omgeving werken aan de belangrijkste funnels, zonder te hoeven stilstaan bij de normale dagelijkse dingen. Zodat je binnen een week de basis hebt van jouw bedrijf.

De aanmeldingen sluiten over:

13
Dagen
.
 
11
Uur
.
 
56
Minuten
.
 
15
Secondes

Helaas, deze keer kan je niet meer mee :-(

Live Funnelbox Implementatie Week in Zeeland

Wanneer: 20 t/m 24 maart
Waar: Vakantieoord Broedershoek, Koudekerke

Speciaal voor Funnelbox klanten die willen bouwen aan het fundament van hun (online) bedrijf

Bouwen aan het fundament van je bedrijf

Jouw eigen online leeromgeving als basis van je online bedrijf. Met een doordacht ingerichte online leeromgeving in combinatie met een goed werkend betaalsysteem, heb je alle ingrediënten klaar voor een extra stroom (passief) inkomen. En als je dan ook nog eens je klantreis helemaal op orde hebt, dan kan de magie beginnen.

Maken of verbeteren van je Opt-in-ijsje Funnel

Misschien heb je al een opt-in-ijsje Funnel. Of je hebt al een stukje af. Bijvoorbeeld alleen de weggever. Of je hebt al verschillende producten, maar nog geen idee hoe je ze kan verkopen. En misschien blijf je wel hangen in de creativiteit. Je bedenkt van alles, maar puntje bij paaltje kom je niet verder. In al deze gevallen is dit een unieke kans om je basis op orde te brengen of verbeteren.

Hulp en begeleiding letterlijk bij de hand

De hele week staat in het teken van de Opt-in-ijsje funnel. Zowel techniek als strategie. 's Morgens teach ik inzichten en inspiratie, waarmee jij kan gaan bouwen. En de rest van de dag ben ik aanwezig om je te helpen met het inrichten van je funnels.

Geïnspireerd met en door andere ondernemers

Als je een week uit je eigen omgeving stapt en gaat werken aan je bedrijf, dan komt er ruimte voor allerlei processen en inzichten. Ook daarvoor is voldoende ruimte deze week. De omgeving, met een nette bungalow op ongeveer 1 km van het mooie Zeeuwse strand, werkt hier zeker aan mee. Als werkonderbreking zorg ik in ieder geval voor twee toffe activiteiten, waarin je ook de ruimte krijgt om kennis te maken met jezelf. 

Waar verblijven we?


Ruime bungalow op vakantiepark Broedershoek in Koudekerke (+/- 2,5 km van het strand)


Ruime Bungalow + Groepsruimte

We verblijven deze week in een ruime bungalow met 3 slaapkamers met 2 een-persoons-bedden.

Er is 1 badkamer, een keuken, toilet en een zithoek om ook even lekker ontspannen te zitten.

Natuurlijk is er wifi, zodat je ook echt aan het werk kan :-)

Naast de bungalow is er ook nog een groepsruimte, waar we de plenaire bijeenkomsten zullen houden. Hier is bovendien voldoende ruimte voor iedereen om ook te kunnen werken. 

Inlcusief Sportieve activiteit

Bij een gezond bedrijf, hoort natuurlijk een gezonde ondernemer. Daarom is er deze week ook ruimte voor een leuke sportieve activiteit, waaraan iedereen kan deelnemen. 

Strand en zee

Natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om ook nog lekker even naar het strand te gaan. En mensen die dat willen, begeleid ik ook graag bij een koude dip in zee. Maar alleen al met je blote voeten in de koude branding, geeft een heerlijk aardend effect.

Het programma

Voor deze week heb ik een waardevol programma gemaakt, waarin (ruim) voldoende tijd is voor persoonlijke hulpvragen. De ochtenden gaan we aan de slag met de inhoud. 's Middags werk je zelf aan je funnel en is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het maken van content. Maar ook voor een inspirerende strandwandeling.

Maandag 6 maart: Kick-off meeting via Zoom

Wie gaan er allemaal mee? En hoe kan je jezelf het beste voorbereiden? Zijn er bijzonderheden waar je aan moet denken bij het inpakken? Wat verwacht je van deze week? Deze vragen en meer komen aan bod bij de Kick-off meeting voor deelnemers op maandag 6 maart om 15.30u.

Maandag 20 maart: Een topproduct waar mensen graag voor willen betalen

Vandaag zoomen we in op je doelgroep, jouw ideale klant. Wat is een weggever waar ze eigenlijk gewoon voor zouden willen betalen? (en geven ze dus met liefde hun e-mailadres voor)

Natuurlijk gaan we ook in op het belang van de opt-in-ijsje Funnel en de mogelijkheden die deze biedt voor je bedrijf en je leven. We behandelen ook hoe die funnel dan in elkaar zit, uit welke pagina's hij bestaat en wat het doel is van ieder los onderdeel. Heb je al een weggever? Dan kijken we hoe je deze kan optimaliseren. Niet door een nieuwe weggever te maken, maar wellicht kan de naam beter. Of de presentatie op je website.

Dinsdag 21 maart: Een ijsje wat mensen willen kopen

Er zijn verschillende manieren om te komen tot een goed product, wat jouw mensen graag willen kopen en wat ze ook daadwerkelijk verder helpt. Vandaag bekijken we drie manieren om (snel en goed) een ijsje te maken. Daarnaast gaan we aan de slag met de inrichting van je online leeromgeving.

Woensdag 22 maart: Een Funnel die mensen helpt om te kopen

Weggever klaar, ijsje klaar. Dan is het tijd om de funnel in elkaar te gaan zetten. Waar bestaat die funnel uit? En welke stappen doorloopt je klant? Waarom maken we eigenlijk een funnel? Hier staan we vandaag bij stil. Ook ronden we de inrichting van je leeromgeving af.

Donderdag 23 maart: Zorg dat klanten iets kunnen kopen (en betalen) ...

Leeromgeving staat, je weet wat je klant nodig heeft en hoe je hem het beste kan helpen. Je hebt nagedacht over producten die daarbij passen. Vandaag gaan we ervoor zorgen dat die producten ook kunnen worden betaald. Ik laat de samenhang zien tussen landingspagina's, verkooppagina's, betaalpagina's en de producten die je gaat verkopen.
Natuurlijk is er volop tijd om dingen waarmee we eerder aan de slag waren te gaan finetunen.

Vrijdag 24 maart: Het enige waar je nu nog mee bezig zou moeten zijn...

De basis staat als een huis. De lijnen zijn uitgezet. Het is nu een kwestie van je klantreis verder inkleuren. En als dan alles is ingevuld (daar mag je best even over doen), dan hoef je eigenlijk alleen nog maar op één ding te focussen: zoveel mogelijk verkeer naar je gratis aanbod sturen. De rest gaat dan vanzelf.

Wat is inbegrepen (en wat niet)?

Inbegrepen

  • Dagelijkse teaching en hulp door Sander  
  • Koffie / thee / sap
  • Verblijf in groepsbungalow
  • Sportieve activiteit
  • Begeleidde dip in het koude zeewater

Niet inbegrepen

  • Eten, snacks en andere drankjes
  • evt. uitjes

Zie je het wel zitten? 

Een week werken aan je bedrijf, zonder gestoord te worden door de dagelijkse dingen. In een inspirerende omgeving, samen met gelijkgestemde ondernemers. Leren, inspiratie opdoen en bouwen. 

En natuurlijk herinneringen maken.

Je weet vast wel wat voor prijzen er in de markt gevraagd worden voor trainingen, masterminds en retreats.

Deze werkweek is natuurlijk geen van deze drie, maar combineert het beste van allemaal.

En voor een beetje retreat of mastermind van een paar dagen, ben je zomaar € 3.000 kwijt. En dan heb je nog niets geïmplementeerd en mag je zelf je accommodatie regelen.

testimonials

Deze Funnelboxers gingen eerder al mee

Yolanda Jansen, Corporate Herstelgesprekken

Nicky Beentjes, Energetic Branding / Kleurcoach

Ton de Rooij, Trainer / Coach Leiderschap

Christel Hebly, Trainer / Coach Positief Leiderschap

Ellen Loopstra, Trainer / Coach Moeiteloos Leven

Ga je mee?

De eerste Funnelbox Implementatie Week was een groot succes. Maar er waren natuurlijk ook dingen die beter konden. Waardoor het een nog mooiere ervaring wordt! Daarom zie ik deze week nog steeds als een pilot, waarin we samen gaan leren.

In de toekomst zal een week met dit programma minstens €1.500 gaan kosten (en ik denk dat ik mensen dan zelf het verblijf laat boeken)

Omdat ik heb gezien wat we in een week kunnen bereiken en daarom heel graag wil dat het doorgaat, bied ik deze week nu aan voor een speciale prijs.

Vaak gestelde vragen

Wat wil je nog meer weten? Mail je vragen.

IS er ook tijd voor persoonlijke vragen?

Ja, buitenom het programma is er veel tijd waarin je zelf kan werken aan je content en funnels. Op deze momenten is er veel tijd om al je vragen te stellen. Dus ook als je aan de slag wilt met andere dingen, dan mag dat gewoon :-)

Kan ik ook op een later moment instromen?

Het programma heeft een opbouw die logisch is qua opbouw. Om het optimaal te volgen, is het fijn als je er alle dagen bij bent. Maar als je heel graag mee wilt en toch ook andere verplichtingen hebt, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb dieetwensen, hoe ga je daarmee om?

Als je dieetwensen hebt, kan je ze aan me doorgeven. Als het even kan, houd ik er met veel plezier rekening mee.

Waar verblijven we?

We verblijven op Vakantieoord Broedershoek, Koksweg 1A in Koudekerke (Zeeland). Daar hebben we een bungalow (slapen, eten, ontspannen) en een groepsruimte (werken) tot onze beschikking.

>