Start met de Funnelbox - nooit meer gedoe met de techniek!

Je eigen website, je eigen winkel, je eigen online trainingsomgeving + support; geen gedoe meer met de techniek!

Per jaar

1.500

/jaar

Betaal per jaar en krijg 2 maanden gratis

 • Complete website met blog mogelijkheden en branding
 • Tools om hoog in Google te komen
 • 3 kant en klare geoptimaliseerde funnels
 • Gratis ActiveCampaign tot 500 contacten (daarna 20% korting op de AC prijzen), inclusief support.
 • Leadgeneratie optimalisatie
 • Je eigen online trainingsomgeving
 • 24/7 veilig verkopen met mogelijkheden voor kassakoopjes en (one click) upsells
 • E-mail support tijdens kantooruren
Per maand

150

/maand

 • Complete website met blog mogelijkheden en branding
 • Tools om hoog in Google te komen
 • 3 kant en klare geoptimaliseerde funnels
 • Gratis ActiveCampaign tot 500 contacten (daarna 20% korting op de AC prijzen), inclusief support.
 • Leadgeneratie optimalisatie
 • Je eigen online trainingsomgeving
 • 24/7 veilig verkopen met mogelijkheden voor kassakoopjes en (one click) upsells
 • E-mail support tijdens kantooruren

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel snelheidswinst haalt door te werken met FunnelBox en als je de de software op de juiste manier inzet, zul je snel de eerste verkopen realiseren.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met een bevestiging en een formulier. Met het formulier proberen we zoveel mogelijk informatie in een keer te verzamelen. Zo wordt jouw start met FunnelBox zo makkelijk mogelijk. Zodra we het formulier met antwoorden ontvangen, installeren we je Funnelbox website en nemen we contact op over de laatste instellingen die nodig zijn voordat jij aan de slag kan.

Hoe lang duurt het voordat ik aan mijn site kan werken?

We streven ernaar om je website binnen 1 werkdag na ontvangst van het ingevulde formulier online te zetten.

Is mijn website wel van mij?

Jazeker, de website is helemaal van jou. Wij vinden het zelf ook niet fijn om een website te hebben die niet van ons zelf is.

Je sluit de Funnelbox wel af voor minimaal een jaar. Besef dat wij veel tijd investeren om je te helpen alles goed neer te zetten. En dat doen we niet als we zouden weten dat je al heel snel weg zou gaan. Na dat jaar ben je vrij om ons te verlaten. En je website mag je dan meenemen. Houd er dan wel rekening mee dat je alle licenties zelf moet aanschaffen.

Ik ben nog niet klaar, heb nog geen logo, is het te vroeg om te starten?

Ons advies is om zo snel mogelijk te starten. Het vullen van de teksten dwingt je namelijk om na te denken over je positionering, om keuzes te maken. Het maken van je website versneld het proces. En dat logo kun je binnen een dag hebben voor minder dan €5,-; dus dat komt wel goed (wij leren je wel hoe je dat doet).

Kan ik zelf nog kiezen tussen verschillende templates binnen Thrive Themes of dit eventueel zelf later aanpassen?

De pagina’s kan je helemaal vormgeven zoals je zelf wilt. De templates zijn opgebouwd uit pagina-blokken. Maar je kan ook je eigen creativiteit volledig loslaten (of die van een grafisch ontwerper). De templates die we hebben, zijn door ons wel getest, maar natuurlijk is het mogelijk dat er qua conversie nog verbeteringen mogelijk zijn voor je doelgroep.

Hoeveel email adressen krijg ik?

Vooralsnog hebben we geen limiet op het aantal email adressen.

Is het met jullie factuur duidelijk genoeg voor de belastingdienst om deze kosten te kunnen aftrekken?

Ja, je krijgt een factuur die voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst, als PDF bij je bestel bevestiging.

Ik heb al een website, is de Funnelbox dan geschikt?

Wellicht is het dan goed om even contact met ons op te nemen via het contactformulier. Als jij een website hebt waar funnels draaien, one click upsells, kassakoopjes, een online trainingsomgeving is gekoppeld aan je winkelwagen, dan is de Funnelbox waarschijnlijk niet je volgende stap. 

Als je website nog niet voor je werkt dan is overstappen naar de Funnelbox waarschijnlijk een goed idee.

Ik heb al een autoresponder, hoe werkt het dan als ik de Funnelbox ga gebruiken?

Dit is geen probleem. Als je op dit moment gebruik maakt van ActiveCampaign dan is het waarschijnlijk verstandig om jouw ActiveCampaign account bij ons onder te brengen omdat je dan iets voordeliger uit bent en we je betere ondersteuning kunnen geven. Sowieso zullen we overleggen wat je het beste kunt doen als je een autoresponder hebt die anders is dan ActiveCampaign. De keuze is dan om over te stappen op ActiveCampaign of om zelf de koppeling te maken tussen jouw autoresponder en de website (dat kan altijd). Je hebt dan nog steeds alle andere voordelen van de Funnelbox.

Ik werk al met ActiveCampaign, is dat een probleem?

Dat komt goed uit! En onze voorkeur is dan om jouw ActiveCampaign dan bij ons onder te brengen zodat we je ondersteuning kunnen geven en helpen om koppelingen te maken. ActiveCampaign tot 500 email adressen is inbegrepen in de Funnelbox. Als je daarboven komt dan krijg je via ons 20% korting. Dus als je AC al ergens hebt dan kan dat account overgezet worden naar ons.

Ik heb al een tool om landingspagina's te maken, kan ik die opzeggen?

De landingspagina’s kan je met funnelbox gemakkelijk binnen je site maken, dmv page-builder. Dus je kunt besparen op de kosten voor die tool.

Kan mijn "oude" website (zoals deze nu is) voorlopig gewoon online blijven? Want ik heb nog niet de content voor de nieuwe website op orde maar wel klanten die natuurlijk gebruik maken van deze (oude) website.

Ja, je huidige website kan gewoon blijven, zodat je daarnaast je nieuwe website kan gaan vullen. Zodra je daarmee klaar bent, plannen we in overleg een moment om de nieuwe site op je domein te zetten en dus je oude site te vervangen.

Krijgt Funnelbox weleens een update?

Ja, de software wordt regelmatig geupdate. Zo blijft je website veilig. Meestal zijn het kleine updates, soms zijn er grotere veranderingen. En met updates worden ook vaak bestaande functies verbetert of zelfs nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je ons binnen 30 dagen een email stuurt dan storten wij het geld terug zonder vragen te stellen. Natuurlijk verwijderen we dan ook je website van onze server.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je ons bereiken via info@funnelbox.nl

>