Hoe maak ik een custom Thank You pagina aan? - Funnelbox

Hoe maak ik een custom Thank You pagina aan?

Bekijk de video hier:

LET OP: Je plaatst deze code in de tool Snippet en voegt dan een nieuwe snippet toe en plaatst onderstaande code erin.

Custom Code voor de Snippet:

add_action( ‘template_redirect’, ‘woo_custom_redirect_after_purchase’ );

function woo_custom_redirect_after_purchase() {
/* do nothing if we are not on the appropriate page */
if( !is_wc_endpoint_url( ‘order-received’ ) || empty( $_GET[‘key’] ) ) {
return;
}

$order_id = wc_get_order_id_by_order_key( $_GET['key'] );
$order = wc_get_order( $order_id );
foreach( $order->get_items() as $item ) {
$product_id = $item->get_product_id();

if( $product_id == ) { wp_redirect( '' );
exit;
}

if( $product_id == ) { wp_redirect( '' );
exit;
}

}
}

• Cathelijn Radstake schreef:

Hi Steven, ik heb het helemaal gedaan. Weet nog niet of het werkt. Ik heb het idee dat er in de code een dubbel ding staat op het einde, dus heb het zelf verwijderd. Ook was het even uitzoeken waar in de code de website vermeld moet worden. Omdat jij in het filmpje een webadres wisselt voor een ander adres, dit is heel overzichtelijk, maar in de code hierboven niet. Misschien kun je het nog aanpassen in de code. Hartelijke groet, Cathelijn

• Steven Bakker schreef:

Hallo Cathelijn, het dubbel ding wat je bedoelt moet in de code staan. Zo sluit je het proces af.

Ik doe de code toevoegen in Snippets. Dankjewel voor je bericht! Ik ga het toevoegen